Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Мрежа за защита от птици

Видове мрежа за птици.

Мрежа за защита от птици

Мрежа за птици

Мрежа с отвори 5х5мм за защита от птици

Мрежа с отвори 5х5мм
Широчина на ролките 3м, 4м, 5м

Цена – 0,65лв/кв.м

Мрежа с отвори 25х25 мм за защита от птици.

Мрежа с отвори 25х25 мм
Размери по Ваш избор.

Цена – 0,78лв/кв.м.

Характеристика на защитната мрежа от птици.

Изработена е от УВ стабилизиран полиетилен под високо налягане. Това означава устойчивост на атмосферни влияния като слънце, студ, горещина. Полиетилена е материал с малко собствено тегло и когато е произведен под високо налягане, този материал е с подобрени показатели на якост.

Мрежата за птици, която Ви предлагаме е изплетена от няколко единични моновлакна. Плетените мрежи са с повече якост от екструдираните мрежи при едно и също тегло. Това означава повече трайност и многократна употреба.

Приложение на мрежата за птици

Един от начините, да изолираме птиците от посевите, плодовете и битовата ни среда е ползването на мрежи. Добре проектирани, с отвори 25х25мм, те са щадящи за животинките и няма никаква възможнаст, те да се оплетат и загинат на мрежата. Едновременно с това, тя е бариера, за местата, където птиците не трябва да имат достъп. Най-често това са плодните дървета, гроздовите насаждения и обикновено птиците винаги ни изпреварват с прибирането на зрелите плодове.
Плетена мрежа от моновлакна, за многократна употреба Мрежа за защита на плодни дървета от птици Мрежа за защита на плодородни насаждения от птици

Освен това, често популацията на пернати около битовата среда на хората – примерно на гълъби става такава, че започва да нанася вреди по прозорци, стрехи и т.н. Най-екосъобразно и щадящо е използването на защитни мрежи.
Мрежа за защита на прозорци от птици

Употреба на мрежи за защита на прозорци, стрехи и архитектурни елементи от гнездене на пернати.