Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Оборудване за волейбол и плажен волейбол

Волейболно оборудване. Стойки за волейболна мрежа. Оборудване за плажен волейбол, стойки и основи за вкопаване за плажен волейбол. Линии и очертания за плажен волейбол. Антени и джобове за мрежа за плажен волейбол. Аксесоари.

Опъвателни стойки за волейболна мрежа

Цена – 264лв/кт
Волейболни стойки

Антени за волейболна мрежа

Цена – 25лв/чфт
Антени за
волейболна мрежа

Джобове за волейболни антени

Цена – 15лв/чфт
Джобове за антени

Обтегач за волейболна мрежа

Цена – 12лв
Обтегач за
волейболна мрежа

Винтови обтегачи за волейболна мрежа

Цена – 11лв/чфт
Винтови обтегачи за
волейболна мрежа

Коригиращи скоби за стоманен обтегач

Цена – 2лв/чфт
Коригиращи скоби
за стоманен обтегач

Стойки за плажен волейбол

Цена – 342лв/чфт
Стойки за
плажен волейбол

Очертания за плажен волейбол

Цена – 65лв/кт
Линии очертания
за плажен волейбол

Протектори за волейболна мрежа

Цена – 120лв/кт
Протектори за
волейболни стойки

Купете онлайн бързо и лесно, като ни изпратете мейл. Ако имате въпроси, може да ни се обадите по телефона.

Волейболни стойки

Обтегателни стойки за волейболна мрежа, с възможност за бърз монтаж и демонтаж във вкопани в земята втулки. Важно за волейболните стойки е при натоварване от обтегача на волейболната мрежа, да не се поддават на огъване в основата. Предлагаме Ви обтегателни стойки за волейболна мрежа от устойчив стоманен профил, антикорозионно обработени и оцветени в тъмно зелено. Има възможност за предварителен избор на цвят при поръчка. В комплект с поцинковани основи за вкопаване. Ботушите за предварително вкопаване са в комплект с капачета за покриване на отворите, когато волейболните стойки са демонтирани.

Стойките са без подвижни механизми, опростени, за надеждна дългогодишна употреба. Височината на монтиране на волейболната мрежа е на 2.27м по правилата за провеждане на състезания за жени и 2.43м за мъже, по пправилата на Волейболната федерация.

Стойки за волейболна мрежа
Основи ботуши за волейболни стойки

Стойки за волейболна мрежа с височина 2.27м за жени и 2.43м за мъже. В комплект с основи – поцинковани ботуши с капаче за предварително бетониране.

Стойки за мрежа за плажен волейбол

Стойките за плажен волейбол са предвидени за вкопаване на дълбочина 1.50м в пясъка. Оцветени в жълто или в цвят по предварителна заявка. Опростена конструкция за ползване на неспециализирани обществени места. С фиксирана височина за мъже и жени по правилата на волейболната федерация. Стойките са в комплект с антикорозионно обработени основи за вкопаване на дълбочина 1.50м. Тази дълбочина дава стабилността, която е необходима на за доброто обтягане на мрежата за плажен волейбол.

Линии – очертания за плажен волейбол

Линиите са част от оборудването за плажен волейбол. Предназначени са за очертаване на границите на игрището. То е с размери 8м х 16м и съответно комплекта от линии са два броя по 8м и два броя по 16м. Предвидена е възможност за обтягане в ъглите, където се събират линиите. В краищата са направени отвори от неръждаеми капси, където посредством въжета и скоби за вкопаване, се обтягат линиите.

Нашите линии не се късат, не се разтягат, защото са от УВ защитен материал със здрава текстилна основа. Предвидени са за дългогодишна употреба на пряка слънчева светлина.

Линии - очертания за плажен волейбол
Линии - очертания за плажен волейбол

Линии за очертаване на игрище за плажен волейбол в комплект: 2х8м, 2х16м, обтягащи въжета 4броя и скоби за вкопаване 4броя.
Комплекти в син и червен цвят.