Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Оградна мрежа за спортни площадки

  Производител на оградни мрежи за спортни площадки – оградна мрежа за открито и закрито игрище за футбол, оградна мрежа за игрище за тенис на корт, ограждаща мрежа за хвърляне на диск и чук.

Оградна мрежа за футбол

Оградна мрежа за тенис на корт

Приложение на плетената оградна текстилна мрежа

Плетената текстилна мрежа намира широко приложение при изграждането на спортни площадки. Тези мрежи имат редица предимсгва, съпоставено с металната мрежа. На първо място, плетената текстилна мрежа има еластично поведение при удара с топка. По този начин тази мрежа поема енергията на удара. Тя се разтяга и впоследствие възстановява форма и размер. Докато плетените метални мрежи не възстановяват формата си. Много скоро, те образуват корем и впоследствие се разкъсват по периметъра. Започват да пукат топки и да отварят пролуки, през които топката напуска игрището.

Плетената текстилна мрежа е с малко тегло. Заради това, са необходими значително по-малко поддържащи стълбове по оградата. Оградната мрежа се монтира на стоманено въже. Монтажа става много бързо от малко работници.

Спортните площадки могат да бъдат оградени цялостно с плетена текстилна мрежа. Ограждането е изключително оптимизирано като време и средства. Често срещан вариант за ограждане на спортни игрища е метална плетена мрежа до втори метър, с поддържащи стълбове на два метра през 3м и във височина още 4метра текстилна плетена мрежа със стълбове през 10метра.

Голямото предимство на плетената текстилна мрежа е възможността спортните площадки да бъдат покрити отгоре. Както вече казахме, тази мрежа е лека и това позволява да бъде монтирана като покривна. Безспорно е предимството на покритите спортни площадки. Много важно е, когато те са разположени между жилищни сгради с хубави големи прозорци, стъклени рекламни надписи, паркирани автомобили дори и на самите играчи, булеварди и т.н. Изтърваните високи топки често създават неприятни взаимо отношения.
Мрежа 4мм тъмно зелена полиетилен Мрежа 3_5мм тъмно зелена УВ полиетилен Мрежа 3мм тъмно зелена полиетилен Оградна мрежа за тенис на корт

Нашето производство на плетени оградни мрежи

За производството на оградни мрежи използваме УВ стабилизирани материали, които са за дългосрочна употреба на атмосферни условия. Добрата УВ стабилизация осигурява над 8 години безпроблемна употреба на аградната мрежа на пряко слънчево лъчение. Мрежа 6мм бяла полиестер Мрежа 5-5мм технически полиестер Мрежа 4мм бяла полиестер

Оградна мрежа за спортни площадки се изработва от УВ полиетилен с висока плътност и полиестер / капрон /. Полиетиленовата текстилна плетена мрежа е с отлична характеристика при употреба на открито.
Мрежа 5мм УВ полиетилен висока плътност Мрежа ф3мм УВ полиетилен висока пплътност
Тази плетена мрежа от въже е топло и студо устойчива, не се разтяга, не попива вода, и не се обледенява. Зелената оградна мрежа запазва цвета си без да избледнява под прякото слънчево въздействие.

ф2.5мм тъмно зелена оградна мрежа за тенис на корт (2)
Мрежа ф2.5мм, 45х45мм, тъмно зелена, Полиетилен HDPE
Мрежа ф5мм 5х5см бяла полиестер
Мрежа ф5мм, 5х5см бяла полиестер

Мрежа 3мм червена
Мрежа 3мм, 12х12см, червена, Полиетилен HDPE
Мрежа ф4мм, отвори 10х10см
Мрежа 4мм, 10х10см, полиестер
жълта мрежа за детски център
Мрежа 4мм, 5х5см, полиестер

Оградната мрежа изработваме с различна големина на отворите, в зависимост от големината на топката за спортната площадка. Оградна мрежа за футболно игрище предлагаме с големина на отворите 13 х 13см. Оградна мрежа за тенис корт игрище предлагаме с големина на отворите 4.5 х 4.5см.

Разполагаме с огромно разнообразие от спортна оградна мрежа, с различна големина на отворите и дебелина в нашата производствена база в Пловдив. Всички мрежи са УВ стабилизирани и са с дълготраен експлоатационен ресурс.

И най-важното са най-добрите цени, на които можете да закупите оградни мрежи за спортни площадки. ограждащи