Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Предпазна мрежа за физкултурен салон

Ппроизводител на предпазна мрежа за физкултурен салон.

предпазна мрежа физкултурен салон

Предпазна мрежа за прозорци на физкултурен салон. Ниска цена.

Мрежа ф5мм 5х5см бяла полиестер

Предпазна мрежа ф3мм, 5х5см

Мрежа ф5мм 5х5см бяла полиестер

Предпазна мрежа ф5мм, 5х5см

Мрежа 4мм бяла полиестер

Предпазна мрежа ф4мм, 10х10см

Мрежа 5-5мм технически полиестер

Предпазна мрежа ф5мм, 10х10см

Мрежа ф3мм УВ полиетилен висока пплътност

Предпазна мрежа ф3мм, 12х12см

Мрежа 6мм бяла полиестер

Предпазна мрежа ф6мм, 13х13см

Правилният избор на предпазна мрежа спестява средства.

Цена на предпазна мрежа за физкултурен салон

Цената на предпазните мрежи за физкултурен салон е на квадратен метър. Изработват се по Ваши размери. Производство в най-кратки срокове. Ако желаете да получите ценова оферта можете да ни пишете или да ни се обадите по телефона.

Предназначение на предпазните мрежи във физкултурни салони

Основно предназначение на предпазната мрежа е защита на прозорците на физкултурния салон. Изработва се от мрежа с отвори 5х5см, 10х10см или 12х12см. Предпазните мрежи за физкултурен салон се изработват от текстилна капронена мрежа. Плетената мрежа се монтира пред прозорците, като е много важно, да бъде добре обтегната пред стъклата. Това се постига със стоманени въжета и анкери, които се монтират в колоните между прозорците. През тях се обтяга стоманено въже, в което се изпъва предпазната мрежа. Най-добрия начин за предпазване на стъклата е плетената текстилна предпазна мрежа физкултурен салон.Друг начин за монтиране на предпазните мрежи за физкултурен салон е захващането им на куки с дюбел, предварително монтирани в колоните около прозорците.

Избор на дебелина на предпазна мрежа и големина на отворите

За правилния подбор на мрежа за физкултурен салон е обхвата на обучението от спортове с топка. В случай, че учениците се обучават на правилата за игра на тенис и във физкултурния салон се играе с тенис топка, големината на отворите на предпазната мрежа трябва да бъде 5х5см. Тази предпазна мрежа е изчислена така, че да не може да премине през ней тенис топка. В зависимост от разположението на мрежата – странично на игрището или фронтално, дебелината на мрежите 5х5см може да бъде 3мм или 5мм.

Най-често предпазни мрежи във физкултурния салон са с големина на отворите 12х12см. Тази големина на отворите е идеална за волейболна и баскетболна топка. Предпазната мрежа с тази големина на отворите добре се справя и срещу хандбална топка. В случай, че желаете да повишите сигурността на предпазната мрежа срещу хандбална топка, може да се предвиди и мрежа с големина на отворите 10х10см. Предимството на малко по-големите отвори на предпазната мрежа за физкултурен салон е, че значително по-лесно може да се поддържа хигиената на остъклението.

Правилния подбор на предпазна мрежа ще оптимизира разходите на бюджета Ви.

За всички въпроси, цена и конкретни оферти, не се колебайте да ни се обадите. Ние ще Ви осигурим най-доброто предложение.