Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Мрежи за плажен волейбол

Производител на мрежи за плажен волейбол.

Волейболна мрежа за басейн

Цена при задаване на дължина
Волейболна мрежа за басейн

Купете онлайн бързо и лесно, като ни изпратете мейл. Ако имате въпроси, може да ни се обадите по телефона.

Видове и характеристика на плажните мрежи за волейбол

Ние сме производители на мрежи за плажен волейбол и ние се концентрираме върху всеки детаил, който да отговаря на правилата на играта. Размерите на всички са по стандартите на федерацията и са съобразени с размерите на игрището за плажен волейбол. Широчината му е 8м, а дължината му е 16м. Цвета на мрежата е черен, който цвят осигурява най-добра видимост между състезателните полета. Филето е с открояващ се цвят окрайчващо от четирите страни мрежата за плажен волейбол. Предлагаме в асортимента си няколко открояващи се цвята, за да се доближим максимално до индивидуалните предпочитания на клиентите ни. Нашите мрежи са изработени от най-добрия материал за плажни спортове. Той не попива влагата от въздуха в околната среда и това го прави значително по-устойчив на слънчевото греене.

Затова и оборудването за плажен волейбол, трабва да отговаря на това прекрасно настроение, което води след себе си плажния волейбол. Ние сме производители на мрежи за плажен волейбол и оборудване. Асортимента ни покрива широките граници на мрежи за плажен волейбол от тип „Хоби“ мрежа за плажен волейбол, с които плажуващите туристи да се забавляват под хубавото лятно слънце, до „Състезателна“ мрежа за плажен волейбол, която отговаря на изискванията на федерацията по волейбол.

Плажния волейбол е една от най-атрактивните игри. Тя има както състезателен характер, като се правят много турнири и състезания по плажен волейбол, така и е игра за забавлетние на хора от различни възрасти. Когато се провеждат състезания по плажен волейбол, те събират много публика, защото е една от най-цветните и красиви игри. Зачестяват и пътуващите турнири, които се правят в централните зони на градовете, с подвижни трибуни и оборудване, които се превръщат в спортен ппразник на градовете.