Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Мрежа за детски център

Предпазна мрежа за деца. Предпазна мрежа за детски площадки. Предпазна мрежа за детски център. Цветове жълт, червен, син, черен, тъмно зелен.

Предпазна мрежа за детски център

Предпазна мрежа за детски център. Мрежа без възли за детски площадки.

Жълта предпазна мрежа за детски център

ф4мм
45х45мм
жълта мрежа

Цена – 6лв/кв.м.

Черна предпазна мрежа за детски център

ф4мм
45х45мм
черна мрежа

Цена – 6 лв/кв.м.

Бяла предпазна мрежа ф5мм 5х5см

ф5мм
50х50мм
бяла мрежа

Цена – 11лв/кв м

Червени предпазни мрежи за детски център

ф4мм
45х45мм
червена мрежа

Цена – при поръчка

Синя мрежа за детски център

ф4мм
45х45мм
синя мрежа

Цена – при поръчка

Шарена мрежа за детски център

ф4мм
45х45мм
шарена

Цена – при поръчка

За въпроси и поръчка, не се колебайте да ни изпратите мейл или да се обадите по телефона

Предпазна мрежа за детски игрални площадки.

Много важно за предпазната мрежа за деца е да не е от твърд агресивен материал. Нежната детска кожа е чувствителна и може да бъде много лесно наранена. Мрежата, която ние Ви предлагаме е изработена от текстилен полиестер, мек и приятен при докосване.

Мрежата е изработена по технология без възли. Децата са толкова увлечени в играта си, че често бурното им забавление може да ги нарани във възелчетата на мрежата. Затова безвъзловата предпазна мрежа е най-подходяща за детски игрален център.

Отворите на мрежата са проектирани достатъчно малки, че да не могат да пъхнат ръка или крак. Позволяват на децата да пъхнат само пръстчета. При тези отвори, децата лесно захващат и също така лесно вадят пръстчета от мрежата. Те не могат да се оплетат така, че да се наранят.

Външен вид на предпазната мрежа

На много игрални центрове е монтирана мрежа, която е с неправилна форма на отворите. Те са диагонално монтирани и са на ромбове, а не квадрати. Никой не би искал детския му център да изглежда ограден с цветна рибарска мрежа.

Нашата предпазна мрежа за деца е с изправени квадратни отвори. Изглежда перфектно и е изработена с внимание към всеки малък детайл.

Предпазната мрежа за детски център се предлага на квадратен метър. Разполагаме в наличност с цветове. А което нямаме, ще Ви го доставим във възможно най-кратък срок. Ако имате въпроси или се колебаете и искате да се консултирате с нас, моля, не се колебайте да се свържете с нас на мейла или по телефона.