Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Покривна мрежа за футбол

Производител на покривна мрежа за футболно игрище.

Покривна мрежа за футболно игрище

Покривна текстилна плетена мрежа за футболно игрище.

Мрежа 2_5мм тъмно зелена полиетилен

ф2.5мм
Най-подходящи отвори 14х14см

Цена – за квадратен метър

Цена на покривната мрежа за футболно игрище на квадратен метър. Изработва се по Ваши размери. Производство в най-кратки срокове. Ако желаете да получите ценова оферта можете да ни пишете или да ни се обадите по телефона.

Тъмно зелена мрежа с дебелина 2.5мм. Изработана от УВ стабилизиран полиетилен с висока плътност. Когато е УВ стабилизирана мрежата може да се използва дългосрочно на пряко слънчево греене. Материала се характеризира с ниско специфично тегло. Затова общото тегло на мрежата за покриване на футболно игрище става достатъчно малко, за да не натоварва оградната система. Полиетилена произведен под високо налягане е с повишена здравина. Предпазната мрежата за покриване на футболно игрище е достатъчно здрава, че да спира случайни балонни удари във височина.

Покривна мрежа за футболно игрище Покривна мрежа за много функционално игрищеПредпазна мрежа за покриване на футболно игрище се монтира над футболната площадка. Предпазва от излизане на случайни, неточни удари с топка от игрището. Покривната мрежа е особено необходима когато игрището е близо до жилищти сгради, паркинги, булеварди и т.н.

покривна мрежа за футболно игрище 2 покривна мрежа за футболно игрище 3Покривната мрежа за футболно игрище е УВ стабилизирана, за дълготрайна употреба на открито. Зщитена е от слънчево въздействие и е студоустойчива. Не попива вода, заради плътната и гладка структура на нишките. По този начин минимално обледенява, заради незадържането на вода в мрежата. Мрежата е конструирана с оптимални отвори, които да са достатъчно малки, че да спират топките и да бъдат достатъчно големи, за да натрупва минимално количество сняг по нишките на мрежата.