Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Волейболни мрежи

Качествена волейболна мрежа на най-добра цена.

Цена 75лв
Волейболна мрежа
5мм, четири филета

волейболна мрежа с четири филета1

Цена 50лв
Волейболна мрежа
3мм с четири филета

волейболна мрежа с четири полиестерни филета

Цена 110лв
Волейболна мрежа
5мм, четири филета полиестерни

Волейболна мрежа Профи

Цена 230лв
Волейболна мрежа Профи

Купете онлайн бързо и лесно, като ни изпратете мейл. Ако имате въпроси, може да ни се обадите по телефона.

Защо нашите волейболни мрежи

На пазара има изобилие от предложения за волейболни мрежи и и правилния избор на качествена волейболна мрежа е много важен. Ние сме производители на волейболни мрежи от повече от 25години. Защо да изберете нашите волейболни мрежи?

Защото качеството има значение

Защото ние имаме ценен практически опит в изработването на мрежи за волейбол. Ние сме добре запознати с правилата на волейболната игра и съобразяваме с това нашето производство на волейболни мрежи. Те са в съответствие с всички изисквания на волейболната федерация.
Защото ние задълбочено подлагаме на анализ натоварването, на което е подложена волейболната мрежа. Ние знаем точките на екстремно натоварване и коригираме слабите места при производството.
Въжета за изпъване на филето
Нашите мрежи са изработени с допълнителни въжета, за изпъване на горното и долното филе на волейболната мрежа. Когато филетата не са добре изпънати, филето е доста по-нетрайно и бързо се протърква.

Дебело полиестерно филе
Защото нашите мрежи за сътезателен волейбол са с филе от дебела полиестерна лента, изключително устойчива на протъркване от волейболната топка.

Обтегач за волейболна мрежа с ПВЦ покритие
Стоманеното въже – обтегач на волейболните ни мрежи са с ПВЦ покритие, което предпазва горното филе на волейболната мрежа от протъркване при силните удари с волейболната топка.

pravilna forma r perfekten vid na mreja za plajen voleibol
Защото нашите мрежи за волейбол изглеждат добре. Те са с правилна правоъгълна форма. Дължината на горното и долното филе на нашата волейболна са с еднакава дължина. Нашата волейболна мрежа се изпъва без провисване. Квадратните отвори на мрежата са правилни, без разкривявания.

Нашите волейболни мрежи са здрави, дълготрайни, отговарят на изискванията на Федерацията и отговарят на естетичните Ви изисквания.

Волейбола е един от най-масово практикуваните спортове. Той дава добра физическа подготовка, отлична координация, комбинативност , пъргавина, усет за отборна игра. Затова обучението по волейбол има важно място в училищната програма за физическа култура. Волейболните мрежи са на всички училищни спортни площадки и физкултурни салони. И е особено важно за правилния образователен процес, волейболната мрежа да бъде съобразена с изискванията на правилата за волейбол.

Тренировъчния процес е важна част от подготовката на състезателите. Затова мрежата за волейбол е важно да отговаря на изискванията на федерацията по волейбол.