Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Предпазна мрежа зад футболни врати

Производство на предпазна мрежа зад футболни врати.

Предпазна мрежа зад футболните врати

Предпазна мрежа зад футболни врати, тъмно зелена или бяла

Мрежа 3_5мм тъмно зелена УВ полиетилен

ф3.5мм 13х13см
тъмно зелена мрежа

Мрежа 3мм тъмно зелена полиетилен

ф3мм 13х13см
тъмно зелена мрежа

Мрежа 2_5мм тъмно зелена полиетилен

ф2.5мм 13х13см
тъмно зелена

Мрежа ф3мм УВ полиетилен висока пплътност

ф3мм 13х13см
бяла мрежа

Мрежа 4мм бяла полиестер

ф4мм 10х10см
бяла мрежа

Цена на предпазни мрежи зад футболни врати е на квадратен метър. Изработва се по Ваши размери. Производство в най-кратки срокове. Ако желаете да получите ценова оферта можете да ни пишете или да ни се обадите по телефона.

Предлагаме предпазна мрежа зад футболни врати в тъмно зелен цвят или бял цвят. Изработваме ги от УВ стабилизиран полиетилен под високо налягане или технически полиестер, наричан често капрон.

Параметри на предпазна мрежа зад футболин врати

Предпазните мрежи зад футболни врати се монтират на метални стълбове. Височината им е препоръчително да е над 6метра. Ударите към 7-метровите футболни врати са от по-голямо разстояние и балонните топки са много често високи. Затова по-ефективни са тези педпазни мрежи с височина от 6 метра.

На тази оптимална височина на стълбовете, важно е предпазната мрежа да бъде лека, за да не натежава на стълбовете. УВ стабилизирания полиетилен е много подходящ като материал за тази цел. Мрежите от полиетилен са с ниско тегло. Когато е УВ стабилизиран, той е пригоден за дългосрочна ползване на атмосферни условия.

Мрежа зад футболна врата за Футбол 11А Мрежа зад футболна врата за Футбол 11АГолемината на отворите също е много важна. На височина 6 метра вятъра е по-силен. Затова отворите трябва да са проектирани да спират топката и едновременно да са достатъчно големи, че вятъра минимално да натоварва носещите стълбове.

Предназначение на предпазна мрежа зад футболни врати

Предпазни мрежи зад футболните врати са задължителни за всяко игрище за Футбол 11А. Предпазва от излизане на топката при неточен удар във вратата.

Мрежа зад футболна врата за Футбол 11АМного полезна за игрища от групите, където топката излязла изван игрището, често се поврежда или може да се изгуби.

На стадионите с публика, предпазни мрежи зад вратите се монтират, за да предпазват вратаря и играчите от хвърлени предмети.

Тези мрежи изработваме по Ваши размери. Не се колебайте да ни се обадите с въпроси или да поискате цена.