Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Мрежа за плажен волейбол Турнир

Производител на мрежа за плажен волейбол Турнир

мрежа за плажен волейбол Турнир

Цена 85лв.

Купете онлайн бързо и лесно, като ни изпратете мейл. Ако имате въпроси, може да ни се обадите по телефона.

Технически параметри на мрежа за плажен волейбол Турнир

Мрежата за плажен волейбол Турнир е изработена по всички изисквания на федерацията по волейбол. Размерите на мрежата са съобразени с размерите на игрището за плажен волейбол, които са 8х16м. Съответно височината на волейболната мрежа е 1м и дължината е 8.50м. Изработена е с черна мрежа, за по-добра видимост на отборите. Мрежата е обшита от четирите страни с цветно филе. Широко е 8см, за най-добрата визия и възможност за рекламно брандиране.
Капси за изпъване на филето и мрежата на мрежа за плажен волейбол Турнир Мрежа за плажен волейбол Турнир с жълто филе Мрежа за плажен волейбол Турнир от АСН СПОРТ
В двата края на мрежата във филето са поставени неръждаеми капси с допълнителни въжета, за обтягане на горното и долнота филета и в средата за обтягане на мрежата. В горното филе е нанизано стоманено въже с ПВЦ покритие, което да прадпазва от протриване с волейболната топка при удар с нея.

Защо мрежата за плажен волейбол „Турнир“ е много добър избор.

Защото е изработена с качествени материали. Мрежите за плажен волейбол най-често се ползват при влажен морски климат. Той е много агресивен, особено комбинацията влага и силно слънце. Нашата мрежа не попива влага и не я задържа. Това значително удължава времета на експлоатация.

Най-слабото място на всички мрежи за плажен волейбол е филето и обшиването. Нашите мрежи Турнир са обшити от четирите страни с дебело цветно филе. Дебелото филе е много трудно за протриване. Протриването става най-лесно при удара на топката във стоманеното въже. Обшиването е направено с дебели обущарски конци, на кожарски машини тежък клас. Стоманеното въже, което предварително сме нанизали за ваше улеснение е с ПВЦ покритие, за да не се протрива филето. Неръждаеми капси във филето от двете страни, с допълнителни въжета за обтягане.

Мрежата за плажен волейбол „Турнир“ е отличен избор, защото е изработена с професионализъм и качество без компромиси.