Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Предпазни мрежи за спортни зали

Производител на предпазни мрежи за спортни зали

предпазна мрежа за спортни зали

Предпазни мрежи за спортни зали, предпазни мрежи за прозорци, въздуховоди, осветителни инсталации, конструкции от кнауф

Мрежа ф3мм 5х5см бяла полиестер

Предпазна мрежа 5х5см
ф3мм

Мрежа ф5мм 5х5см бяла полиестер

Предпазна мрежа 5х5см
ф5мм

Предпазни мрежи за спортни зали, ф4мм бяла полиестер

Предпазна мрежа 10х10см
ф4мм

Предпазна мрежа ф5мм 10х10см, бяла полиестер

Предпазна мрежа 10х10см
ф5мм,

Предпазни мрежи ф3мм 12х12см за прозорци в спортни зали

Предпазна мрежа 12х12см
ф3мм

Предпазни  мрежи ф6мм 12х12см за спортни зали бяла полиестер

Предпазна мрежа 12х12см
ф6мм

Цената на предпазните мрежи за спортни зали е на квадратен метър. Изработват се по Ваши размери. Производство в най-кратки срокове. Ако желаете да получите ценова оферта можете да ни пишете или да ни се обадите по телефона.

Избор на предпазна мрежа за спортни зали, в зависимост от възможностите за монтаж

Предпазни мрежи за спортни зали се монтират, за да се предпазят прозорците, лесно повреждащи се конструкции, електронни табла или публиката от удари с топка. В зависимост от това, предпазната мрежа може да бъде монтирана свободно падаща или изпъната. Изпъната мрежа се предвижда, когато в залата пространството е малко. Тогава предпазната мрежа се изпъва пред прозорците в обтягаща рамка, кукички с дюбел, стоманено въже с анкери и т.н. Изпънатата предпазна мрежа може да бъде и по-лека.

Най-често обаче, пространство в спортните зали има достатъчно, за да може мрежата да работи на разстояние от около 80см-1м пред зоната, която е необходимо да защитим. Свободно падащата мрежа има редица преимущества. Тя прегражда подвижно и лесно се преминава под нея, лесно се достига топката зад нея. Мрежата лесно се прибира за различни от спортни мероприятия в залата. Добре може да се поддържа хигиената на стъклата и спортната настилка. Прозорците могат да се отварят зад мрежата и т.н. Не на последно място, свободно падащата мрежа се монтира значително за по-кратко време и по-евтино. За да може свободно падащата мрежа да бъде функционална, задължително е да се подбере по-тежка.

Избор на предпазната мрежа в зависимост от големината на топката

В повечето случаи, спортната зала е многофункционална и тренировките могат да бъдат на спортисти от различни спортове. Големината на отворите е необходимо да се съобразят с най-малката топка, с която е възможно да се играе. Най-често този спорт е тенис и мрежата трябва да бъде с не по-големи отвори от 5х5см. Ако спорта е хандбал съответно отоворите 10х10см, ако е волейбол или футбол – 13х13см.

Най-тежкия вариант е, когато в спортната зала ще се играе тенис – отвори на мрежата 5х5см и по друго време футбол, където дебелината на мрежата трябва да бъде 6мм. Тогава предпазната мрежа трябва да бъде дебела, тежка и с малки отвори.