Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Мрежа за тенис на корт Профи

Мрежа за тенис на корт Профи

Мрежа за тенис на корт „Профи“

Цена – 280лв/бр

Купете онлайн бързо и лесно, като ни изпратете мейл. Ако имате въпроси, може да ни се обадите по телефона.

Техническа характеристика

Мрежа за тенис на корт от висок клас. Прецизна изработка на много високо ниво. Вложени са качествени материали, за постигане на здравина и устойчивост. Мрежа за тенис на корт предвидена за натоварвания от професионалисти.

Размери на мрежата стандартни, височина 1.07м и дължина 12.80м. Черна мрежа ф4мм дебелина, с отвори 45х45мм. Дебело полиестерно филе, устойчиво на протриване от ударите на топката в обтягащото стоманено въже. Четворно пришиване на филето с дебели конци от полиестерна коприна. В двата края на филето, са поставени неръждаеми капси. Предвидено е допълнително въже през капсите, за добро обтягане на филето. Много е важно това изпъване. Нагърченото отпуснато филе на тенис мрежата много бързо се протрива на дупчици и мрежата е за ремонт.
тенис мрежа профи за открити червени кортове Четворно пришито дебело полиестерно филе Ръчно вплетена двойна мрежа под филето

Обтягащото въже на тенис мрежата е стоманено ф5мм с покритие от ПВЦ. За мрежите за тенис от висок клас това е задължително. Покритието предпазва филето от протриване при удара на топката във въжето. Горните шест реда от мрежата са двойни. Не само, но вплетени двойно за да се постигне необходимата здравина на най-атакуваната част от мрежата. Силните професионални шутове в областта под филето са най-разкъсващото въздействие върху всяка тенис мрежа. Нашия Профи модел може да бъде натоварван безпощадно.

Устойчивост на външни условия

Вложените материали са с висока степен на УВ стабилизация. Това означава, че е за най-тежките условия на употреба, на открити червени кортове. Ултра виолетовите слънчевите лъчи са с разрушително въздействие. То се подсилва многократно, когато е в комбинация с вода. Водните капки са като малки лупи, които усилват вредното лъчение. Червените кортове имат непрекъсната нужда от овлажняване. Заради шамотната настилка, тенис мрежата е подложена на същия режим – мокрене и съхнене на слънце. Това жестоко съкращава времето на ползване, ако материалите, от които е изработена, не са предвидени. Затова най-сериозното изпитание за тенис мрежата е експлоатацията на червен корт. Нашата тенис мрежа Профи не се плаши от тежък режим на експлоатация.

Тенис мрежа Профи

Тенис мрежа Профи на частен корт изкуствена трева

Тенис мрежа Профи на изкуствена трева

Тенис мрежа Профи на изкуствена трева частен корт

мрежи зе тинс на корт

Тенис мрежа Профи в зала

Мрежа за тенис на корт Профи е много добър продукт, с вложени качествени материали и прецизна изработка. За тенис оборудване на класно ниво.