Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Предпазна мрежа за строително скеле

Фасадна мрежа. Предпазна мрежа за строително скеле. Строителна предпазна мрежа.

Фасадна мрежа. Предпазна мрежа за скеле
Брандирана фасадна мрежа

Фасадна мрежа.
Брандирана с рекламен печат
Широчина 3м.

Цена – 1.10лв/кв.м.

Бяла предпазна мрежа за скеле

Мрежа за строително скеле бяла
Широчина 3м.

Цена – 0,60лв/кв.м.

Зелена предпазна мрежа за скеле

Мрежа за строително скеле зелена
Широчина 3м.

Цена – 0,60лв/кв м

Можете да поръчате мрежа за строително скеле, като ни изпратите мейл или ни се обадите по телефона.

Фасадна мрежа. Бяла мрежа за покриване на строително скеле

Бяла мрежа за покриване на строителни обекти. Изработена от плоско полиетиленово влакно. Широчина на мрежата 3м. Най-големия проблем за фасадната мрежа е силния вятър. Тази, която Ви предлагаме, по дължина в двата края е изтъкана с уплътнен кант. Това усилено място е за надеждно закрепване на строителното скеле. Препоръчваме по-начесто захващане за скелето. Това със сигурност ще подобри устойчивостта на мрежата за скеле срещу вятър.

Качеството на изработка е отлично. Термофиксацията е причина за по-гладката текстура на мрежата. Затова е подходяща за качествен рекламен печат. Ние можем да Ви предложим мрежа с печатане на Ваше лого. За това е необходимо да ни изпратите на мейл с логото и идеен проект.

Зелена предпазна мрежа за строително скеле

Зелена полиетиленова предпазна мрежа за покриване на строително скеле. Основна функция на мрежите за строително скеле е защитата на околната среда от строителен прах и строителни отпадъци, който неизбежно се отделят при всеки строеж. Зелената мрежа има и засенчващ ефект. Това е функция, която подобрява микроклимата при фасадни дейности. Ние можем да Ви предложим и мрежи с повече засенчващ ефект, когато силното слънце не е желателно. Изработена е от плоско тъмно зелено полиетиленово влакно. По краищата е със уплътнен кант за надеждно захващане за строителното скеле.

Мрежата за строително скеле е добра защита и от падащи строителни материали и изпуснати инструменти.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на мейл или по телефона.