Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Разделителна мрежа за футболно игрище

Разделителна мрежа за футболно игрище се използва за бързо разделяне на игрището на по-малки. Монтира се подвижно на стоманено въже и халки. УВ стабилизирана за дълготрайна употреба.

Разделителна мрежа за футболно игрище
Мрежа 3мм тъмно зелена полиетилен

ф3мм, 13х13см
Тъмно зелена мрежа

Мрежа 3_5мм тъмно зелена УВ полиетилен

ф3.5мм, 13х13см
Тъмно зелена мрежа

Мрежа ф3мм УВ полиетилен висока пплътност

ф3мм, 13х13см
бяла мрежа

Мрежа 4мм бяла полиестер

ф4мм, 10х10см
бяла полиестерна мрежа

Мрежа 6мм бяла полиестер

ф6мм, 12х12см
бяла полиестерна мрежа

Мрежа ф5мм 5х5см бяла полиестер

ф3мм, 5х5см
бяла полиестерна мрежа

Цена на разделителна мрежа за футболно игрище е на квадратен метър. Изработва се по Ваши размери. Производство в най-кратки срокове. Ако желаете да получите ценова оферта можете да ни пишете или да ни се обадите по телефона.

Предназначение на разделителната мрежа

Текстилна разделителна мрежа за футболно игрище е необходимо, когато големия терен трябва да се раздели на няколко по-малги футболни игрища. Голямото предимство на тази мрежа е, че е подвижна и разделянето и обединяването на игрални площи става много бързо. Игрище за Футбол 7 бързо става на две или три игрища за Футбол 5.

Разделителната мрежа се монтира на стоманено въже и халки. Разделена на две части, които се събират в средата. Когато са разделени на две части и са прибрани, двете части на мрежата не заемат място до оградата и не пречат на играта на голям терен. Разделителната мрежа може да се прибира странично на две части или да се повдига във височина.

Параметри на разделителната мрежа

Височината на разделителната мрежа е добре да бъде възможно най-високо. Така носещото въже ще пречи най-малко при игра на голям терен.

Големината на отворите трябва да се съобразява с големината на топката и съпротивлението на мрежата на вятър. Затова ние произвеждаме повечето от нашите подвижни мрежи за разделяне на футболно игрище с отвори 13х13см.

Има възможност за избор между тъмно зелен и бял цвят. Както и между УВ стабилизирана полиетиленова мрежа и полиестерна мрежа.

Ако желаете да направите коментари с нас, не се колебайте да ни се обадите.