Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Мрежа за волейбол с четири филета

Мрежа за волейбол с четири филета и стоманен обтегач

Мрежа за волейбол с четири филета

Цена – 50лв

За поръчка може да ни изпратите мейл или да ни се обадите по телефона.

Описание на мрежа за волейбол с четири филета

Мрежа изработена с дебелина 3мм.
Окрайчена от четирите страни с филе от винил.
Обшита с дебел полиестерен конец.
В комплект със стоманен обтегач – стоманено въже 3мм.

Най-доброто съотношение между най-ниска цена за добра здравина и трайност.

Подробна техническа характеристика

Мрежа за волейбол с четири филета, изработена по правилата на волейболната игра. Височината на мрежата е един метър. Дължината е 9 метра със странични бели филета. При изпъването на волейболната мрежа, те съвпаднат със страничните очертания на волейболното игрище, каквито са правилата на волейбола. С този модел мрежа, отпада необходимостта от подвижни бели странични ленти с джобове за антени, защото на тяхното място са страничните бели филета на мрежата.

Самата мрежа е изработена от полиетилен под високо налягане с висока степен на УВ стабилизация. Технологията на изплитане е с възли. Изработена с този материал, мрежата става устойчива на атмосферни условия и силно слънце. Не е необходимо да бъде опъвана и сваляна спреди и след всяка игра. Тя целогодишно може да бъде навън, студо и влагоустойчива. Това я прави много подходяща за малки хотелски комплекси с волейболно игрище, както и икономичен вариант за училищни волейболни игрища.

Дебелината на мрежата е 3мм, от високо устойчив полиетилен под високо налягане.Дебелината на този материал е напълно достатъчен за този вариант на мрежа за волейбол, която не е за интензивно професионално натоварване.

Обшиването винаги е най-слабото масто на всички волейболни мрежи.

Ние обръщаме особено внимание на обшиването при производството на волейболни мрежи. Използваме дебели конци. Конеца, с който обшиваме може да се ползва само на специализирани шевни машини. Ако искате след много кратко време да мислите за ремонт на шевовете, доверете ни се.

За обтягане на волейболната мрежа сме предвидили стоманен обтегач – стоманено въже. В двата края на стоманеното въже сме кербовали уши за захващане на винтови обтегачи за стоманено въже.

Този модел мрежа за волейбол е най-доброто съотношение между трайна мрежа за най-добрата цена.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.