Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Мрежа за тенис на корт Турнир

Мрежа за тенис на корт с отлична УВ защита, перфектна изработка.

Мрежа за тенис на корт "Турнир"

Цена – 230лв

Купете онлайн бързо и лесно, като ни изпратете мейл. Ако имате въпроси, може да ни се обадите по телефона.

Техническа характеристика

Тенис мрежа от висок клас. Вложени качествени материали, за постигане на отлична устойчивост и добра здравина. Прецизна изработка, без компромиси. Мрежа предвидена за натоварвания. Разликата между тенис мрежа Профи и Турнир е в двойно вплетените редове на мрежата под филето.
Мрежа за тенис на корт Турнир Тенис мрежа Турнир

Размера на мрежата е стандартен – 1.07м х 12.80м, съответстващо на стандартното разстояние между обтягащите стойки. Изработана е от черна мрежа с дебелина 4мм и отвори 45х45мм – оптималната големина на отвори за функционални мрежи за тенис на корт. Най-натовареното място на всяка тенис мрежа – филето, е от дебела полиестерна лента, която трудно се протрива при непрекъснатото съприкосновение с тенис топката. С допълнителни капси в двата края на филето, с текстилни въжета, специално за добро му обтягане. Важно е обтягането, защото филето на мрежи, които се ползват необтегнати бързо се протрива.

Обтегача на мрежата е 5мм въже с ПВЦ покритие. Дебело стоманено въже за надеждно и стабилно обтягане без излишно трептене. Кербовани уши в края, за захващане към стойките и обтягащия механизъм. ПВЦ покритието е важна част от стоманения обтегач, защото пази филето от вътрешната страна от нежеланото протриване при много честите удари на тенис топката по въжето.
Мрежа 4мм за тенис Турнир Четворно пришито дебело полиестерно филе на тенис мрежа Турнир Централен колан на тенис мрежа Турнир

Устойчивост на атмосферни условия

Не е пестено от вложените материали. Всички те са с висока степен на УВ стабилизация. Това означава дълъг живот при тежки условия на експлоатация. Ако средата в която се ползват мрежите за тенис на корт е повече влажна, това значително усилва вредното въздействие на слънчевите лъчи. А червените кортове се нуждаят от постоянно овлажняване. На същите условия е подложена и всяка тенис мрежа, ползвана на шамот.

С още по-голяма продължителност мрежата Турнир може да се експлоатира както на естествена и изкуствена трева, така и на настилка от винил.

Мрежата за тенис Турнир е достатъчно устойчива за всякакви настилки и условия за външна употреба и зала.