Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Мрежа за футболна врата 5х2м Футбол 7

Мрежи 5х2 м за Футбол 7. Футболни мрежи за всяка стандартна рамка на футболна врата 5х2м.

мрежа за футболна врата 5х2

Размер на футболна мрежа 5х2м
дълбочина долу 1.50м, горе 1м

Мрежа за футболна врата 5х2м ф6мм технически полиестер

Цена – 133лв

ф6мм технически полиестер

Мрежа за футболна врата 5х2м ф5,5мм технически полиестер

Цена – 120лв

ф5.5мм технически полиестер

Мрежа за футболна врата 5х2м  5мм УВ полиетилен висока плътност

Цена – 100лв

ф5мм УВ полиетилен висока плътност

Мрежа за футболна врата 5х2м ф4мм технически полиестер

Цена – 90лв

ф4мм технически полиестер

Мрежа за футболна врата 5х2м  5мм УВ полиетилен висока плътност

Цена – 78лв

ф3мм УВ полиетилен висока пплътност

За поръчка може да ни изпратите мейл или да ни се обадите по телефона.