Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Предпазни мрежи за спортни зали и физкултурни салони

Производител на предпазни мрежи за спорт – спортни зали и физкултурни салони.

Предлагаме предпазни мрежи за спортни зали, училищни физкултурни салони и вентилационни инсталации, съоръжения, конструкции. Големината на отворите на най-често използваната предпазна мрежа е 5х5см, 10х10см, 13х13см. Дебелината на мрежата е 3мм, 4мм, 5мм, 6мм. Мрежите се изработват по размер на клиента в най-кратки срокове. Предпазните мрежи се окрайчват по периметъра с допълнително въже, за повече здравина и отличен външен вид.

Правилен подбор на предпазните мрежи за спорт

В спортните зали и физкултурните салони играта с топка нанася сериозни щети по прозорците, осветлението и т.н. Решението е добре подбрана предпазна мрежа – отвори, дебелина и правилно монтирана мрежа. Важно е, да подберем правилно характеристиките на предпазната мрежа.

Избор на големина на отворите на предпазни мрежи за спорт

Тук най-важна роля играе големината на топката, с която се играе. В случай, че в залата или физкултурния салон ще се играе с тенис топка, отворите на мрежата трябва да бъдат не по-големи от 5х5см. Ако се играе хандбал, големината на топката е 2-ка и отворите на мрежата е задължително да бъдат не по-големи от 10х10см. Ако волейбола ще е основния спорт, размера на топката е 5-ца и големината на отворите на предпазната мрежа трябва да е не по-голям от 13х13см, както е най-често във физкултурните салони.

Избор на дебелината на мрежата

В този случай, от значение силата с която топката попада във предпазната мрежа. Ако мрежата е монтирана в посоката, в която се насочват най често ударите, дебелината на мрежата трябва да бъде възможна най-дебела.

Защо от нас предпазни мрежи за спортни зали и физкултурни салони

Ние имаме опит на повече от 25години. Ние изработваме, монтираме и поддържаме обратна връзка с всички наши клиенти. Ние разполагаме с огромно разнообразие от мрежи с различна дебелина и големина на отворите. Ние можем да помогнем в преценката за необходимостта от какъв материал да бъде предпазната мрежа – от полиестер, полиамид или полиетилен.

Ние сме на Ваше разположение, за да подберем най-добрата предпазна мрежа за Вас и винаги на най-добрата цена.