Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Мрежа за плажен волейбол Стандарт

Производител на мрежа за плажен волейбол Стандарт

Мрежа за плажен волейбол Стандарт

Цена 70лв комплект

Купете онлайн бързо и лесно, като ни изпратете мейл. Ако имате въпроси, може да ни се обадите по телефона.

Характеристика на мрежа за плажен волейбол Стандарт

Размера на мрежата за плажен волейбол е по стандартите на играта. Височината е 1м и дължинета е 8.50м. Тези размери са в съответствие с размера на игрището – 8х16м. Големината на отворите е 10х10см. Обшита е с филе от четирите страни. Пришиването е направено с двоен тигел с дебели конци. Широчината на филето е 5см от цветен винил. В четирите ъгъла, във филето са направени неръждаеми капси с въжета за обтягане. В комплекта е предвиден обтегач.

Мрежата за плажен волейбол Стандарт е предочитан за масова употреба за забавление морски плажове. Намира приложение по игрища за плажен волейбол в хотелски комплекси и къщи за гости. Идеален за забавление в плажни комплекси и частни игрища за плажен волейбол. Предлагаме три цвята филе – жълт, син и червен.
Мрежа за плажен волейбол Турнир с жълто филе Мрежа за плажен волейбол Стандарт с червено филе Мрежа за плажен волейбол Стандарт със синьо филе

Този модел мрежа е така предпочитан заради отличното си съотношение между здравина и цена. Материала от които е изработена мрежата е изключително устойчив на климат с висока влажност. Комбинацията от влажност и силно слънце е най-бързото стареене на мрежата. А материала, от който ние изработваме нашите мрежи за плажен волейбол не попива и не задържа влага. Ето затова нашите мрежи за плажен волейбол изглеждат перфектно след дълго ползване. Добрата цена, на която можете да закупите от нас мрежата за плажен волейбол Стандарт, също е една от причините, които прави този модел много често предпочитан.

Отлично качество на изработка

Ние сме производители на спортни мрежи от много години и опита, който имаме ни прави внимателни към всеки детайл. Най-слабото място на мрежа за плажен волейбол е филето и обшиването му. Ние не просто обшиваме мрежите си с филе. За да можем да дадем на клиентите си отличното качество, което удовлетворява и самите нас, ние използваме професионални кожарски машини тежък клас, които могат да работят с дебели конци.

Защото най-важното за нас е Вашето удоволствие от играта Плажен волейбол