Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Мрежа за плажен волейбол и тенис

Комбинирана мрежа за плажен волейбол и плажен тенис

Цена 110лв

Купете онлайн бързо и лесно, като ни изпратете мейл. Ако имате въпроси, може да ни се обадите по телефона.

Технически параметри на комбинираната мрежа за плажен волейбол и плажен тенис.

Мрежата може да се използва както за плажен волейбол, така и за плажен тенис. Необходимо е да се коригира само височината за двата спорта съответно на 1.70м и на 2.43м. Изработена е с малки отвори, така, че да бъде подходяща за плажен тенис, при който големината на топката е по-малка.

Размери на мрежата височина 1м и дължина 8м, които съответстват на широчината на полето на двата плажни спорта. Мрежата е с черен цвят за по-добра видимост през нея на отборите на двете полета. Големина на отворите на мрежата 4.5х4.5см.
Обшита е от четирите страни с цветно филе. Може да бъде с жълт цвят, червен, син и класическия бял.
Мрежа за плажен тенис с червено филе Мрежа за плажен тенис с жълто филе

Ние, както за всички наши мрежи, обръщаме особено внимание на зашиването на филето. Там е най-уязвимото място на всяка мрежа за плажен волейбол или плажен тенис. Непрекъснатите удари на топката в зоната на горното филе, води до бързо протриване на конците, ако тяхната дебелина не е подходящо подбрана.

Нашите мрежи за плажни спортове са обкрайчени с дебело филе, устойчиво на протриване и с дебели конци. Ние ползваме професионални шевни машини с които можем да Ви предложим трайност и устойчивост.

Стоманено въже, което обтяга мрежата е със задължителното ПВЦ покритие. Важно е, защото мекото покритие в което толкова често се удря топката на границата на мрежата във филето запазва целостта на филето.

Ние предлагаме нашите мрежи с отговорността на вложено качество на материали и изработка.