Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Мрежи за футболни врати

Производство на мрежи за всички размери футболни врати.

При нас ще намерите футболни мрежи от всички размери. Изпълняваме и индивидуални поръчки за нестандартни врати. Ние оборудваме с мрежи за врати повечето национални футболни клубове.

Видове футболни мрежи

Мрежи за Футбол 11

Официални футболни мрежи за Футбол 11. Тези мрежи са със стандартни размери 2.50 х 7.50м на рамката на вратата. Това са дълбоки мрежи с отличен вид. Дълбочината им горе и долу е по два метра. Имат представителна визия и са отлични мрежи за официални терени.
Предлагаме тези футболни мрежи изработени от полиестер или от полиетилен с висока плътност с дебелина от 3мм до 6мм. Цената на една мрежа за футболна врата е от 122лв до 210лв. 

Тренировъчна мрежа за Футбол 11 за преносими и стационарни тренировъчни врати. Тези мрежи са със стандартни размери на рамката 2.50 х 7.50м. Дълбочината на мрежата е 2 метра в основата и 1м в горния ъгъл. Тази мрежа за футболна врата пасва на всички стандартни рамки на тренировъчни футболни врати. Могат да се използват и за официални футболни мрежи.
Изработваме с дебелина от 3мм до 6мм, от капрон и полиетилен с висока плътност. Цената на модела варира от 95лв до 180лв.

Разработили сме за клубовете от зоналните групи мрежи, които са с малък бюджет и са с много добро качество. Съобразяваме производството си с условията по футболни терени на зоните, където е важно мрежите да се поставят и прибират бързо и лесно. Материала на футболната мрежа да не попива вода и да съхне бързо. Цената на моделите е от 86лв до 125лв за една мрежа за футболна врата.

Мрежи за футболни врати за Футбол 7

Изработваме футболна мрежа за Футбол 7 с размери 5 х 2м. Тази мрежа за футболна врата пасва на всички стандартни рамки за футбол 7. Дълбочината в основата е 1.60м а в горния ъгъл е 1м. Дебелината на мрежата е от 3мм до 6мм и се произвежда от капрон или от УВ полиетилен с висока плътност. Цената на модела е от 78лв до 120лв.

Мрежи за футболни врати 3х2м

Изработваме мрежи за Футбол 5 със стандартни размери на рамката 3х2м и дълбочина 1м. Разполагаме с над 10 модела с цени от 30лв до 110лв за брой, с дебелина съответно от 2мм до 7мм.