Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Мрежа за тенис на корт Тренинг

Тенис мрежа Тренинг

Мрежа за тенис на корт „Тренинг“
Цена – 160лв

Купете онлайн бързо и лесно, като ни изпратете мейл. Ако имате въпроси, може да ни се обадите по телефона.

Характеристика

Със стандартни размери 1.07 х 12.80 м. Черна мрежа ф3мм и отвори 45х45мм които са най-подходящи за функционални мрежи за тенис на корт. Филе от дебела полиестерна лента, устойчива на протриване от непрекъснатите удари на топката в горния ръб на мрежата. Четворно пришито филе. И това не е излишно усилие. Практиката показва, че тигелирането е слабото място на повечето масово продавани тенис мрежи. Първите следи от експлоатацията им, са протритите шевове. За нашите мрежи, ние използваме дебели копринени конци и този проблем сме го отстранили. Филето на мрежата Тренинг е здраво и зашито да през цялото време на експлоатация.
мрежа за тенис на корт Тренинг Мрежа за тенис на корт

Поставени са неръждаеми капси в двата края на филето, за да има възможност то да бъде добре изпънато върху стоманеното въже. Експлоатацията на тенис мрежа с нагърчено, неизпънато филе, води до бързото му протриване. Обтегача е от въже ф4мм с ПВЦ покритие във филето. Стоманеното въже дава възможност за добро обтягане на мрежата, без излишни трептения. В началото и края на стоманения обтегач са направени уши от алуминиеви пресовки, за стабилно захващане за стойките за тенис на корт. В горната си част, непосредствено под полиестерното филе, мрежата е двойна, за подобряване на якостта от непрекъснатите попадения на неспалучливите ниски удари при тренировъчния процес.
Мрежа за тенис на корт Тренинг 3 Мрежа за тенис на корт Тренинг 4

Устойчивост на атмосферни условия

Всички материали, които са използвани в изработването на тенис мрежа Тренинг са за външна употреба. Това позволява безпроблемната многогодишна употреба на открито. Червенита кортове имат нужда от непрекъснато омокряне. Влажността на въздуха и материалите под пряка слънчева светлина ускоряват разрушаването на всички материали. Мрежата Тренинг е произведена с УВ стабилизирани материали, устойчиви на цикличния режим на мокрене и съхнене под преки слънчеви лъчи.

От другите три страни мрежата е обкантена с дебел черен винил, също така стабилно двойно пришит с копринени дебели конци.

Мрежата за тенис Тренинг е разумно икономичен вариант за Вашите кортове. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси.