Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Оградна мрежа за футболно игрище

Производител на текстилна оградна мрежа за футболно игрище и спортни площадки.

Оградна мрежа за футболно игрище

Ограждаща мрежа от плетена текстилна мрежа. За ограждане на височина до 12м на спортни площадки, спортни игрища, футболни игрища

Оградна мрежа 4мм тъмно зелена от полиетилен

ф4мм
Тъмно зелена
мрежа

Оградна мрежа 3_5мм тъмно зелена УВ полиетилен

ф3.5мм
Тъмно зелена
мрежа

Оградна мрежа 3мм тъмно зелена полиетилен

ф3мм
Тъмно зелена
мрежа

Оградна мрежа 2_5мм тъмно зелена полиетилен

ф2.5мм
Тъмно зелена
мрежа

Мрежа 6мм бяла полиестер

ф6мм
Бяла мрежа

Мрежа 4мм бяла полиестер

ф4мм
Бяла мрежа

Мрежа ф3мм УВ полиетилен висока пплътност

ф3мм
Бяла мрежа

Мрежа 3мм червена

ф3мм
Червена мрежа

Изработваме оградна мрежа за спортни площадки на най-ниска цена. Изработва се по Ваши размери. Производство в най-кратки срокове. Ако желаете да получите ценова оферта можете да ни пишете или да ни се обадите по телефона.

Технически параметри

Изработваме плетена текстилна оградна мрежа за футболно игрище и ограждане на спортни площадки на височина до 8-12м.

Оградна мрежа за футбол височина 12м Оградната мрежа е изработена от текстилни влакна – полиетилен с висока плътност и технически полиестер. Предлагаме в бял и зелен цвят. Оградната мрежа за футболно игрище може да бъде окрайчена по периметъра с въже ф6мм, за постигане на здравина по периметъра и отличен външен вид. Мрежата е с дебелина от 2мм, 2.5мм, 3мм, 3.5мм, 4мм, 5мм, 6мм. Всички мрежи са годни за употреба на открито. УВ стабилизирана, за дълготрайна употреба под пряка слънчева светлина.
Студоустойчива текстилна оградна мрежа за футбол Не попива вода, трудно се обледенява и не тежи на оградната конструкция.

Приложение

Футбола е динамична игра и топката много често напуска игрището. Налага се да бъде гонена, а много често се губи. Решението е висока оградна мрежа за футбол. То може да е оградено изцяло само с текстилна мрежа от нивото на терена или може да се монтира над металната ограда, за да се постигне желаната височина на ограждане. Оградната текстилна мрежа за футболно игрище се монтира лесно и бързо, като се окачва на стомано въже. По този начин, оградната система е по-еластична. Това дава възможност на мрежата да поема удара от топката, без да се разкъсва.

Текстилна оградна мрежа за футболно игрище Използването на текстилна оградна мрежа за футбол може да спести средства при изграждането на ограждението, при отлична функционалност. Ако е оградено изцяло с текстилна мрежа, поддържащите стълбове са на разстояние 6-10м. Значително по-малко, сравнено с металната мрежа, където стълбовете трябва да са на 2-3м. За захващане на мрежата се ползват стоманени въжета, вместо хоризонтални метални профили – оградната системата е еластична и по този начин трайна. Монтажа е бърз и лесен.