Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Мрежа за котки

Мрежа за котки. Мрежа за тераса. Предпазна мрежа за домашни любимци.

мрежа за котки предпазна мрежа за котки

Мрежа за котки. Предпазни мрежи за тераса за котки.

Мрежа 2_5мм тъмно зелена полиетилен

ф2.5мм
45х45мм
размер

Цена –

Мрежа 2_5мм тъмно зелена полиетилен

ф2.5мм
45х45мм
размер

Цена –

За поръчка може да ни изпратите мейл или да ни се обадите по телефона.

Риск от падане за домашните любимци

Мрежа предназначена да пази домашните ни любимци от падане от високо. Котките обичат да се разхождат по первазите и да застават по тях наслаждавайки се на гледката навън. Често местата по които се разхождат те може да бъдат гладки и хлъзгави. С това идва и риска от падането им. Необходимостта да защитите домашните си любимци е отговорност, която се появява с новото им поколение. Кагато са малки и откриват света, риска за тях е още по-голям. Колкото е по-висок етажа на който живеете, толкова по-голяма е необходимостта от защитата на терасата Ви.

Предназначение на предпазна мрежа за котки

Предлагаме Ви добър вариант на декоративна защитна мрежа за котки. С нея можете ефективно на предпазите местата от където малките Ви приятели може да паднат. Това са перила и пролуки на тераса и отворени прозорци на високи етажи. Защитната мрежа за котки лесно се монтира с кукички, без особена нужда да викате майстор-специалист за това. В комплекта ние сме подготвили необходимото количество кукички с дюбели и корда, с която да обтегнете мрежата. Така ще можете и Вие да се наслаждавате на гледката навън, заедно с домашните си любимци. Дебелината на мрежата е предвидена, за да не може домашния Ви любимец да я пригризе.

Предлагаме тъмно зелена мрежа с дебелина 2.5мм и отвори 45х45мм. Достатъчно малки, за да не може малкото животинче да не може да премине през нея. Едновременно с това и достатъчно големи, за да е по-трудно катеренето по нея. Е въпреки всичко, достатъчно здрава, за да може котката Ви да се катери и люлее по нея, без да може да я скъса с ноктите си.

Предлагаме също така бяла мрежа от изключително здрав полиамиден материал с дебелина 1,2мм и отвори 30х30мм.

Всички наши мрежи за котки са тествани за устойчивост на слънце и атмосферни условия.

За всички въпроси, които искате да зададете, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите по телефона.