Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

СПОРТНИ МРЕЖИ

Производител на спортни мрежи за всички видове спорт. Произвеждаме оградна мрежа за спортни площадки и игрища, предпазни мрежи за спортни зали и физкултурни салони. Функционални мрежи за всички видове спорт по изискванията на спортните федерации.

Оградна мрежа за спортни и футболни игрища и площадки

Ние ще изработим за Вас с най-добро Европейско качество и на най-добрите цени всички видове мрежи за спорт. Оградна мрежа за спортни игрища и площадки, за всеки спорт с топка. В зависимост от големината на топката, нашите мрежи са проектирани да бъдат здрави и едновременно, да са бариера за топката в игрището. Оградната мрежа трябва да бъде не само здрава, а и лека, без ветрово съпротивление.

Предпазни мрежи за спортни зали и физкултурни салони

Нашите предпазни мрежи са почти във всички спортни зали и физкултурни салони. Съвременните материали и последните технологии с които са произведени нашите предпазни мрежи, ги правят най-добрия избор, когато трябва да се защитят прозорци или вентилационни съоръжения. Разполагаме с много мрежи с различна големина на отворите и с различна дебелина, в зависимост от спорта,които се практикува в спортната зала.

Футболни мрежи за футболни врати

Ние предлагаме най-доброто съотношение цена и качество при производството на мрежи за футболни врати. Можете да закупите както чифт футболни мрежи, така и само една футболна мрежа. Ние изработваме повече от 25години футболни мрежи за всяко футболно игрище – футболни мрежи за Футбол 11А за футболни врати 2.50м х 7.50м, мрежи за футболни врати 5х2м., футболни мрежи 3х2м, футболни мрежи мини футбол за детска градина. Нашите футболни мрежи са изработени от качествени материали, устоичиви на слънце. Можете да поръчате двуцветна мрежа за футболна врата, както и да закупите класическата бяла футболна мрежа.

Мрежи за тенис на корт

Предлагаме мрежи за тенис на корт за всяка категория игрище за тенис. Изработваме тенис мрежа в класове от хоби до профи – състезателна тенис мрежа с изключителна устоичивост на силни удари. Всичките ни мрежи за тенис на корт са с отлична устоичивост на слънце и вода.

Волейболни мрежи за волейбол

Нашите волейболни мрежи са изработени по всички стандарти. Турнирните ни волейболни мрежи са по всички изисквания на Волейболната федерация. Тренировъчните ни мрежи са устойчиви на дълготрайна употреба за най-добър тренировъчен процес. Училищните ни волейболни мрежи са проектиранис най-доброто съотношение между цена и устойчивост.

Осигурителни мрежи за ски писти

Мрежи за ски писти по всички изисквания на световната ски федерация. Осигурителни А мрежи, осигурителни В мрежи. Зрителски С мрежи.

Цена и ценова политика

Нашето предлагане на мрежи за спорт е съобразено с потребителските количества на клиентите ни. Предвиждат се отстъпки. За конкретна оферта, не се колебайте да ни изпрате мейл или да се обадите по телефона.