Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Мрежа за футболна врата тренировъчна 2.50х7.50м

Футболни мрежи 2.50х7.50м. Дълбочина горе 1м долу 2м. За всички стандартни рамки на подвижни и неподвижни тренировъчни врати за Футбол 11А.

Футболни мрежи 2.50х7.50 за Подвижна и неподвижана тренировъчна врата за Футбол 11А

Размер на мрежата 2.50х7.50м, дълбочина долу 2м, горе 1м

Мрежа за футболна врата 2,50х7,50м тренировъчна от ф5мм технически полиестер

Цена – 167лв/бр
ф5мм
технически полиестер

Мрежа за футболна врата 2.50х7.50м от ф5мм УВ полиетилен висока плътност, тренировъчна

Цена – 139лв/бр
ф5мм
УВ защитен полиетилен HD

Мрежа за футболна врата 2.50х7.50 тренировъчна ф3мм УВ полиетилен висока пплътност

Цена – 95лв/бр
ф3мм
УВ защитен полиетилен HD

Купете онлайн бързо и лесно, като ни изпратете мейл. Ако имате въпроси, може да ни се обадите по телефона.

Форма на мрежи за тренировъчни футболни врати

Футболна мрежа за стандартни футболни врати. Размерите са за Футбол 11А с височина 2.50 и широчина 7.50м. Този модел футболни мрежи е с традиционната скосена форма, с различна дълбочина в основата и над главата на вратаря. Този модел мрежи за футболни врати е разработен за всички стандартни подвижни врати. В долната си част дълбочината на мрежата е 2м, което е съобразено със стандартната рамка на всяка футболна врата, било то подвижна или неподвижна. В горната си част, вратарската мрежа отстъпва назад на дълбочина 1м, което е съобразено с поддържащите профили на вратата.

Тези вратарски мрежи са от най-натоварваните мрежи за футболни врати. Много често не се обръща достатъчно внимание на тренировъчните врати. Да, на официалните терени си има мрежи за официални мачове. Но по тренировъчните мрежи се стреля на всяка тренировка. Затова, те трябва да бъдат избирани с повече здравина.

Модели на мрежи в зависимост от дебелината

Ние предлагаме няколко основни варианта с дебелина 3мм, 4мм, 5мм и 5.5мм. Мрежите за врати с дебелина 3мм и 5мм са от полиетилен с висока плътност. Той е с висока степен на УВ стабилизация и са футболни мрежи за дългосрочна употреба на слънце. Вратарските мрежи с дебилна 5.5мм са от гладък технически полиестер, който е с повече здравина от текстилния полиестер.

Ако имате въпроси по отношение на здравина и видове използвани материали, не се колебайте да се свържете с нас по телефон, или да ни пишете мейл.