Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Мрежи за волейбол и плажен волейбол

Производител на волейболни мрежи, мрежи за волейбол, мрежи за плажен волейбол.

Волейболни мрежи

Волейболни мрежи
Вижте повече….

Мрежи за плажен волейбол

Мрежи за
плажен волейбол
Вижте повече….

волейболна мрежа за басейн

Волейболна мрежа
за басеин

Вижте повече….

Аксесоари за волейболна мрежа

Оборудване
за волейбол
Вижте повече….

Нашия асортимент от волейболни мрежи

Като производители на волейболни мрежи, ние изработваме в широка ценова граница от категория „хоби“ до „състезателна“ волейболна мрежа. Размерите са стандартни, по изискванията на Волейболната федерация – височина 1м и дължина 9.5м. Ние често изработваме волейболни мрежи с различна от стандартната дължина. Такива са обикновенно училищни мрежи за волейбол във физкултурни салони, които са по-тясни и трябва да бъдат по Ваши размери. Не се колебайте, да ни се обадите.

Качество на волейболните мрежи

Ние като производители, имаме възможността да подбираме добри материали, за всяка категория волейболни мрежи. Слабото място на всяка волейболна мрежа е филето. Там топката най-често се удря. За това ние отделяме специално внимание. Използваме много дебела и устойчива на протриване полиестерна лента с широчина 5см или 7см за състезателните мрежи. Пришиваме двукратно с дебели конци от ПЕК. Ако влагаме винил, той е от най-високия клас, дебел винил със здрава полиестерна основа, която също е устойчива но протриване и скъсване. Отново двойно пришито с дебели конци от ПЕК ( Полиестерна техническа коприна ). Стоманеното въже – обтегач на волейболните ни мрежи е с ПВЦ покритие. То е по-добро от обикновеното поцинковано въже, защото предпазва филето от вътрешната страна от протриване и осигурява повече време за експлоатация.

Мрежи за плажен волейбол


Мрежи за плажен волейбол
При нас също и мрежи за плажен волейбол с отлично качество на най-добра цена. Изработени са с подбрани материали, които да издържат на климатичните условия по плажовете. Размерите са стандартни по правилата на федерацията. Отворите на повечето мрежи за плажен волейбол са 10х10см, но ние предлагаме и такива с отвори 45х45мм, които най-често за комбинирана игра за плажен волейбол и плажен тенис. Мрежите за плажен волейбол изглеждат добре с бяло филе от четирите страни, но ние предлагаме и цветно филе – жълто, червено, синьо. Всички наши мрежи за плажни спортове, са с оличен външен вид и създават много настроение.

Мрежа за плажен волейбол с рекламен печат
Честа практика е да правим рекламен печат върху горното и долното филета. Наши клиенти през годините са повечето фирми за бутилиране на минерална вода, бира и тонизиращи напитки. Рекламно брандиране може както върху филето, така и върху протекторите на опъвателните стойки на мрежата.

Волейболна мрежа за басейн

Волейболна мрежа за басейн
Когато над басейна е монтирана волейболна мрежа е по-забавно. Ние правим волейболни мрежи за басеин, като размерите са съобразени с широчината на басеина Ви. Предлагаме също и мрежи за пплажен футбол и плажен баскетбол. Не се колебайте да ни се обадите.

Стойки за плажен волейбол
Предлагаме волейболно оборудване – обтегателни стойки за волейбол, стойки за плажен волейбол, плажен тенис, плажен минифутбол.
Антени и джобове за антени
Аксесоари за волейболни мрежи – обтегачи, антени, джобове за антени, протектори, линии за очертаване на игрище за плажен волейбол и плажен тенис. Линии за очертаване на игрище за плажен футбол, флагове за плажен футбол.

Разгледайте нашите предложения за волейбол и плажен волейбол

Волейболни мрежи

Волейболни мрежи
Вижте повече….

Мрежи за плажен волейбол

Мрежи за плажен волейбол
Вижте повече….

волейболна мрежа за басейн

Волейболна мрежа за басеин
Вижте повече….

Аксесоари за волейболна мрежа

Оборудване за волейбол
Вижте повече….