Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Волейболна мрежа 5мм с четири филета

Производство на волейболна мрежа 5мм с четири филета.

Волейболна мрежа 5мм с четири филета

Цена 75лв

За поръчка може да ни изпратите мейл или да ни се обадите по телефона.

Технически параметри на волейболна мрежа 5мм с четири филета

Този модел мрежа за волейбол е изработена със стандартни размери, по изискванията на волейболната федерация. Височината е 1м, а дължината е 9.50м. Волейболната мрежа е изработена с 5мм въже. Отворите са 10х10см. Цвета на мрежата е черен, за отлична видимост между двете игрални полета. Обкрайчена е по четирите страни с филе. Горното филе е задължително бяло, а по двете къси страни е черно. Долното филе можем да изработим с черно или с бяло филе, в зависимост от предпочитанията на клиента. В четирите ъгъла на мрежата са поставени неръждаеми капси с допълнителни въжета, за добро обтягане на филетата. В горното филе е нанизано стоманено въже с ПВЦ покритие.

Характеристика на мрежата за волейбол 5мм с четири филета

За изработването на тази волейболна мрежа се използва мрежа по безвъзлова технология от полиестер. Това е машинно плетене, при което се постига най-правилна форма на отворите. Разкривявания и криви рамена на отворите, които са често срещани при ръчно петените мрежи, при машинната технология няма.

машинно плетена мрежа за волейбол

Цвета на мрежата е също по международните правила – черен. Добрата мрежа е с добра видимост между игралните полета и черния цвят осигурява тази видимост от двете страни на волейболната мрежа.

С филе е окрайчена от четирите страни. Горното е бяло, добре видимо по горния контур на мрежата. По двете вертикални къси страни, обкантването е с черно филе. Това се прави така, защото мрежата трябва да е по-дълга, а точно над страничните линии на игралното поле, на мрежата се поставят подвижни бели ленти с джобове за антени. Те очертават границите на полето върху мрежата. Долното филе може да изработим бяло или черно, в зависимост от предпочитанията на клиента.

При натоварването с удари от топка, обшиването е особено важно на волейболната мрежа. Затова ние обръщаме особено внимание на този процес. Използваме дебели обущарски конци и шием на кожарски машини тежък клас, които могат да шият дебелото филе на волейболната мрежа.

Нашите волейболни мрежи са най-добрия избор на добро качество на най-ниска цена.