Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Оборудване за тенис на корт и плажен тенис

Оборудване за тенис на корт. Опъвателни стойки за тенис мрежа. Подпорки за сингъл за тенис мрежа. Мрежа за подравняване на корт. Опъвателни стойки за плажен тенис. Мрежи за плажен тенис. Линии – очертания за плажен тенис.

Опъвателни стойки за тенис мрежа

Цена – 240лв/кт
Стойки за тенис
правоъгълен профил

Стойки за тенис с кръгъл профил

Цена – 240лв/кт
Стойки за тенис
кръгъл профил

Подпорки за сингъл за тенис мрежа

Цена – 30лв/кт
Подпорки за сингъл
за тенис мрежа

мрежа за подравняване на тенис корт

Мрежа за
подравняване на корт

Стойки за плажен тенис

Цена – 117лв/чфт
Стойки за
плажен тенис

Мрежа за тенис на корт

Мрежи за тенис на корт
Вижте повече….

мрежа за плажен тенис

Мрежи за плажен тенис
Вижте повече….

Купете онлайн бързо и лесно, като ни изпратете мейл. Ако имате въпроси, може да ни се обадите по телефона.

Опъвателни стойки за тенис мрежа

Стойки за тенис мрежа, част от оборудване за тенис на корт, за подвижен монтаж във втулки. Изработени са от устойчив стоманен профил. Проектирани са от стоманен профил, който да издържа усилието на обтегача на тенис мрежата. Височината на стойките е 1.07м, по правилата на федерацията. В комплект с основи за бетониране. Предвидена е възможност за лесно демонтиране и монтиране на колонките в предварително бетониран в основата поцинкован ботуш с капаче, за покриване на отворите на ботушите.

Стойките са изработени в изчистен стил, като обтягащия механизъм е изцяло прибран в колонката. Оцветени са в тъмно зелено. Цвета може да бъде различен по предварителна поръчка за изработка.

Опъвателни стойки за плажен тенис

Опъвателни стойки, част от оборудване за плажен тенис. За вкопаване в пясъка на дълбочина от 1.50м, за повече стабилност. Със стандартна височина за мрежата за плажен тенис на 1.70м. Антикорозионно обработени и оцветени в жълто. Цвета може да бъде различен по предварителна заявка.

Линии за очертаване на игрище за плажен тенис

Линии за очертаване на игрището за плажен тенис върху пясъка. Размерите на игрището е 8м х 16м. Комплекта съдържа две линии по 8м и две линии по 16м. Оформени са отвори в двата края на всяка линия с неръждаеми капси. Посредством еластично въже, в ъглите, където се събират линиите, те се обтягат и се фиксират в мокър пясък с металните скоби от комплекта. Предлагаме комплектите в червен и син цвят.
Очертания за плажен тенис Линии - очертания за плажен волейбол

Линии за очертаване на игрище за плажен тенис. В комплекта са включени два броя по 8м и два броя по 16м. Фиксиращи скоби и обтягащи въжета