Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Мрежа за контейнери и камиони

Мрежа за камиони и контейнери.

мрежа за покриване на контейнер

Мрежа за покриване на контейнер. Мрежа за камиони. Мрежа за отпадъци.

Черна мрежа 4мм 45х45мм

Мрежа 4мм
45х45мм

Мрежа 4мм бяла полиестер

Мрежа 4мм, 10х10

Мрежа за контейнери и камиони

Мрежа за дребни товари

За поръчка може да ни изпратите мейл или да ни се обадите по телефона.

Предназначение на мрежата за покриване на камиони и контейнери

Мрежа за камиони и контейнери се ползва за предотвратяване на изпадане на товари при движение и разместване на товари в багажно отделение на транспортни средства. При превозването на дребни материали винаги се получава разпиляване по пътното платно. Това пречи на останалите участници в движението и създава предпоставки за пътно транспортни произшествия.

С мрежи за контейнер се покриват контейнери за превозване на дребни вторични суровини и отпадъци от строителни и комунални дейности. Дори и да не са над горния ръб на контейнера, при транспортирането им, въздушния вихър надига и разпилява товарите. За да се предотврати това, контейнерите се покриват с мрежа отгоре и странично.

Мрежите за покриване намират приложение също и при превозването на насипни товари с камиони. По същия начин, товарната част се покрива отгоре и се пристяга странично по корпуса с допълнителни въжета или ластици. С мрежа за камиони се покриват отпадъци от комунални дейности, шума клони и други подобни.

Мрежи за контейнер за едри и ситни товари

Мрежи се ползват и за укрепване на товари. В товарния отсек на транспортни средства, багаж, който може да се разпилее по време на движение, се покрива и плътно се фиксират за дъното или корпуса на камиони, трюмове, самолети и други подобни транспортни средства.

Мрежа за камиони за покриване на товари

Видове мрежа за камиони и контейнери

Изработваме с дебелина и големина на отворите в пряка зависимост от големината на превозваните товари, тежестта им и начина на ползване. Когато товарите са много малки и леки, изработваме мрежите от ситна мрежа, която усилваме по периметъра и прикрапяме обтягащи въжета за фиксиране на мрежата по време на движение.

Когато превозваните материали са по-големи и тежки, тогава ползваме по-едра мрежа от по-дебело въже.

Разполагаме с готови мрежи за стнадратни контейнери, но изработваме мрежи за покриване на контейнери и камиони и по Ваша поръчка в най-кратък срок.