Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Футболни мрежи 2.50х7.50 за зонални групи

Футболни мрежи с размери 2.50х7.50м. Идеални за зонални групи. Мрежите са за стандартна рамка на футболна врата за Футбол 11А.

Мрежа за футболна врата 2.50х7.50 за зонална група

Размери на мрежа 2.50х7.50м
дълб. 0,80м х 1.30м

Футболни мрежи 3мм за врати 2.50х7.50 зонални групи

Цена – 86лв

ф3мм
УВ полиетилен с висока плътност

Футболни мрежи 5мм за врати 2.50х7.50 зонални групи

Цена – 123лв

ф5мм
УВ полиетилен висока плътност

За поръчка може да ни изпратите мейл или да ни се обадите по телефона.

Тези футболни мрежи са изработени от УВ стабилизиран полиетилен с висока плътност, който е многа подходящ за външна употреба. УВ стабилизацията на материала осигурява над 8 години при ежедневно излагане на пряка слънчева светлина. На футболните терени при зоналните групи, футболните мрежи в повечето случаи се вадят по-рядко – при домакински мачове и тренировки. Този режим на употреба им осигурява дългогодишно безпроблемно ползване. Освен това, нуждата от прибиране след всяка футболна среща, изисква мрежите за футболни врати да не попиват вода и влага. След мачове в дъждовно и влажно време, мрежите трябва да бъдат сваляни и много важно е, бързо да съхнат. Това е перфектния бързосъхнещ материал. УВ стабилизирания полиетилен е по-лек и ниското тегло на футболните мрежи е също предимство. Те са много лесни за поставяне и прибиране.

Технически параметри на мрежи за зонални групи

Тези футболни мрежи са за стандартни футболни врати с размери 2.50х7.50м. Те пасват перфектно на всяка стандартна футболна врата. За да може да бъдат постигнати малък обем, ниско тегло и ниска цена, редуцирахме дълбочината на футболните мрежи. В горния ъгъл дълбочината е 80см. Тази дълбочина на мрежата осигурява перфектно необходимото пространство на вратаря, когато е на гол линията. В основата си, футболната мрежа е с дълбочина 1.30м. Също напълно достатъчно, за да задържи топката при попадение във вратата.

Предлагаме два варианта, които са много подходящи за този начин на употреба и изискванията на груповите футболни клубове. Единия е с дебелина на мрежата 5мм, който е доказал с времето, че е достатъчно здрав и втория е икономичен вариант с дебелина на мрежата 3мм. Разполагаме с разнообразие от материал и дебелина за футболни мрежи. По Ваше желание, ние можем да изпълним всяка различна от това заявка.

Не се колебайте, да ни се обдите или да ни пишете, ако имате въпроси.