Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Предпазна мрежа на конструкции в спортни зали

Предпазна мрежа на инсталации и конструкции в спортни зали.

Предпазна мрежа на конструкции
Мрежа ф5мм 5х5см бяла полиестер

ф3мм
предпазни мрежа 5х5см
полиестер

Мрежа ф5мм 5х5см бяла полиестер

ф5мм
предпазни мрежа 5х5см
полиестер

Мрежа 4мм бяла полиестер

ф4мм
предпазни мрежа 10х10см
полиестер

Мрежа 5-5мм технически полиестер

ф5мм
предпазни мрежа 10х10см
полиестер

Мрежа 6мм бяла полиестер

ф5мм
предпазни мрежа 12х12см
полиестер

Правилният избор на предпазна мрежа спестява средства.

Цена на предпазна мрежа на конструкции в спортни зали

Цената на предпазните мрежи на конструкции в спортни зали е на квадратен метър. Изработват се по Ваши размери. Производство в най-кратки срокове. Ако желаете да получите ценова оферта можете да ни пишете или да ни се обадите по телефона.

Предназначение

Спортните зали се изграждат на много функционален пренцип и във всяка от тях се предвижда спортна игра с топка. При повечето спортни гри с топка ударите са достатъчно силни, че попаднали върху осветителните тела, върху електронни информационни табла, леки метални конструкции, термопанели, вентилационни инсталации и други подобни, да им нанасят постепенно разрушително въздействие. Когато са незащитени, инсалациите получават постоянни и много често силни удари с топка. Това постепенно ги деформира и като краен резултат разкъртва инсталациите в спортните зали. Най-лесния начин да се предпазим от разрушителното въздействие на топката, е предпазна мрежа за защита на конструкции.

Предпазна мрежа се използва с много добър успех в спортни зали, когато е необходима да бъдат предпазени конструкции, вентилационни пътища, осветление и други подобни.

Има два основни начина, за монтиране на предпазни мрежи за защита на конструкции. В зависимост от конкретния случай, може да се предвиди падаща мрежа, достатъчно тежка, за да поема ударите на топката. В този случай мрежата удържа силата на топката със собственото си тегло. Затова трябва да се предвиди колкото по-тежкае тя, толкова по-добре ще върши работа.

Или в други случаи, може да се изпъне добре на стоманени въжета пред инсталациите. При такъв монтаж, мрежата може да се предвиди с по-малко тегло, но достатъчно здрава, за да бъде функционална.

В зависимост от това, с колко голяма топка ще се играе в спортната зала, предпазната мрежа има горна граница на големината на отворите. Ние предлагаме широка гама мрежи с големина на отворите 5х5см, 10х10см, 12х12см, 12х13см. Правилният избор на предпазна мрежа спестява средства.

Предпазна мрежа от нас винаги на най-добрата цена.

Правилният избор на предпазна мрежа спестява средства.
За да можем да Ви бъдем в помощ при избора, не се колебайте да ни се обадите по телефона или да ни пишете мейл.