Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Предпазна мрежа за таван във физкултурни салони

Производител на предпазна мрежа за таван във физкултурен салон.

Предпазна мрежа на таван във физкултурен салон

Предпазна мрежа на таван във физкултурен салон. Предпазна мрежа на осветителни тела във физкултурен салон.

Мрежа ф3мм УВ полиетилен висока пплътност

ф3мм
предпазни мрежи за таван на физкултурен салон

Мрежа 4мм бяла полиестер

ф4мм
предпазни мрежи за таван на физкултурен салон

Мрежа 2_5мм тъмно зелена полиетилен

ф2.5мм
предпазни мрежи за таван на физкултурен салон

Цената на предпазна мрежа за таван на физкултурен салон е на квадратен метър. Изработва се по Ваши размери. Производство в най-кратки срокове. Ако желаете да получите ценова оферта можете да ни пишете или да ни се обадите по телефона.

Във физкултурните салони е голям проблем защитата на осветителните тела. Много често силни удари с топка попадат върху тях. Колкото и да са проектирани да бъдат ударо устойчиви, те рано или късно се предават. В много физкултурне салони са изработени метални кошници, с които са покрити осветителните тела. Но тепонасят същите удари с топка и стават нова потенциална опастност за децата.

Предпазна мрежа за таван на физкултурен салонВ повечето случаи осветлението е монтирано в най-високите места на таван във физкултурния салон. Подмяната е свързана с търсене на повдигаща техника, рискове за обслужващия персонал и др.п. Най-доброто решение за подобни случаи е предпазна мрежа за таван във физкултурен салон. Осветителните тела на таван се обслужват без проблем през отворите на мрежата, без да е необходим демонтажа и.

Не са малко и случаите, когато покривната конструкция на физкултурниясалон е ферма, в която винаги има останали заседнали топки след волейболна среща.
предпазна мрежа на таван във физкултурен салонИли при ремонтните дейности по физкултурния салон е използван любимия строителен материал – гипсо картон.

Пак предпазната мрежа е решението. Веднъж монтирана, предпазната мрежа за таван решава много проблеми.