Оградни мрежи, предпазни мрежи за спорт, предпазни мрежи за земеделие, предпазни строителни мрежи, мрежи за футбол, мрежи за тенис, волейболни мрежи, осигурителни мрежи за ски, предпазни мрежи за детски площадки
 
Мрежи за спорт, мрежи за земеделие, мрежи за строителството, мрежи за риболов и аквакултури

Оградна мрежа за тенис на корт

Производител на текстилна оградна мрежа за тенис на корт.

оградна мрежа за тенис корт

Текстилна плетена мрежа за тенис корт. Естетика на високо ниво.

Мрежа 2_5мм тъмно зелена полиетилен

Дебелина ф2.5мм
Тъмно зелена мрежа

ф2.5мм тъмно зелена оградна мрежа за тенис на корт (2)

Отвори 45 х 45мм
Перфектна квадратна форма

Цената на оградната мрежа за тенис корт е на квадратен метър. Ако желаете да получите конкретна ценова оферта и да се възползвате от отстъпката ни, не се колебайте да ни изпратите мейл или да се обадите по телефона.

Приложение на текстилна плетена мрежа за ограждане на тенис корт

За високо ограждане на игрища за тенис и за отделяне с подвижна мрежа съседни кортове. Цвят на оградната мрежа за тенис – тъмно зелен. Отвори на мрежата 45х45мм.

Техническа характеристика

Текстилна оградна мрежа за тенис корт се изработват от най-подходящия за целта материал – полиетилен под високо налягане. Кое прави този материал толкова подходящ? – Доброто съотношение между ниско тегло и добрата здравина. Оградната мрежа за тенис е с малки отвори – 45х45мм и това прави тази мрежа тежка, въпреки сравнително тънкото въже от което е изплетена. С теглото си, тя не трябва да натоварва стълбовете на оградната система. Затова, като лек и здрав материал полиетилена е най-подходящ за ограждане на височина над 2м.

Тениса е игра с високи естетични изисквания. И цвета на мрежата е тъмно зелен, който подхожда на общата тоналност на всяко игрище за тенис. Много важно е с времето, тъмно зеленото да запази първоначалния си вид.
оградна мрежа за тенис корт 2 оградна мрежа за тенис корт 3Съвременната технология за производство на материала гарантира запазването на цветовете през цялото време на експлоатация.

Колко е времето за експлоатация на оградната мрежа за тенис?

Екструдирането на нишките на полиетиленовата мрежа е под високо налягане. При тази технология полиетилена е устойчив на атмосферни влияния материал. И за да бъде още по-добре, да бъде увеличено времето на употреба до 8-10години, химически полиетилена се стабилизира с антиоксидантни добавки.

Ние Ви предлагаме съвременен, естетичен вид на корт игрище и устойчив метод за ограждане.

Оградната мрежа за тенис се предлага на квадратен метър и е по Ваши размери. Производството е в най-кратки срокове.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се обадите или да пишете на мейла ни.